Entrévärd online

Entrévärd

 

 

Är ni intresserad av några av våra tjänster inom bevakning eller att hyra entrévärdar, tveka inte att ta kontakt med oss.
Vi är ett auktoriserat bevakningsföretag som man kan hyra entrévärd av. Kontakta oss om ert evenemang behöver hyra Entrévärd. I Miljöer där många människor rör sig medför särskilda krav. Så varför inte hyra Entrévärd som utbildade för att på ett smidigt sätt och utan onödiga konflikter hantera de problem som kan uppstå med hög service känsla. Vi lägger stor vikt på social kompetens och ett professionellt bemötande, och bidrar genom ett kombinerat högt säkerhets- och servicetänkande till att skapa en välkomnande och trygg miljö för Er som kund och Era besökare.

Varför hyra entrévärd?

En entrévärd har rätt att se till att husets regler gäller och efterföljs – enkelt uttryckt är entrévärdens uppgift att se till att gällande, Entrevärdar är en säkerhetsservicefunktion vid företagsevent, premiärer, mässor, utställningar, produktlanseringar och liknande. Jobbar ofta ihop med ordningsvakter vid dessa tillställningar.

Entrévärden kan även visitera gäster vid insläppet för att kontrollera så att inget otillåtet tas in.

  • Klädpolicy
  • Åldersgräns
  • Andra krav som ska krävs vid entrén

Safetly – det enkla sättet att hyra ordningsvakter.

Ladda ner Safetly-appen och handplocka vakter!

Bli kontaktad

Bli kontaktad

Obligatoriskt