Vaktbemanning via app

3 starka skäl att anlita ett app-baserat bevakningsföretag

Hyr vakter smidigt via Safetly-appen

När du anlitar ett app-baserat bevakningsföretag som Safetly får du direkt information om vilka vakter som kommer att jobba hos dig, vilka deras kompetenser är samt få tillgång till omdömen om dem. Vare sig du söker betrodda ordningsvakter till en befintlig verksamhet eller till ett evenemang hjälper vår app dig att hyra rätt vakter för uppdraget.

Att hyra ordningsvakter och entrévärdar genom en app är enkelt och smidigt. Ju mer du använder Safetly-appen desto bättre blir den på att personalisera bevakningen till din verksamhet. Appen är utformad så att den automatiskt söker fram de vakter som tidigare kunder har tyckt fungerat bra. Dessa vakter blir ditt närmaste team och de som kontaktas i första hand vid nästa tillfälle ifall de får bra omdömen av er med. 

Vi vet att tid är pengar och med vår digitala lösning slipper du och ditt företag med all krångel som ett traditionellt bevakningsföretag brukar ha. Med vår app får du både kontinuitet och högre säkerhet i dina beställningar och har alltid full koll. Dessutom får du vakter som redan är vana vid era rutiner. Du sköter enkelt din säkerhetsbemanning genom vår app – direkt i din mobil!

Mer motiverade ordningsvakter och entrévärdar

Att beställa ordningsvakter via en app är det mest moderna och effektiva sättet att hyra ordningsvakter och entrévärdar på och Safetly-appen gör detta möjligt.

I Safetly-appen, som är speciellt framtagen för bevakningsbranschen, kan du som uppdragsgivare ge omdömen om de vakter som har jobbat för dig. Omdömet är baserat på din uppfattning av vakterna: hur väl utför sina arbetsuppgifter, om de är service-minded och om de har ett välvårdat yttre och uppträdande. 

De vakter som får bra omdömen hamnar högre upp på prioriteringslistan för nya uppdrag, vilket gör att även de vinner på att utföra jobbet på bästa möjliga sätt. Genom att ge omdömen hjälper ni våra vakter att visa upp det som en referens på sitt CV. Vi delar även in våra ordningsvakter i olika kompetenser som ordningsvakt, arenautbildad, ordningsvakt med erfarenhet inom hotellmiljö m.m. Detta gör vi för att kunna matcha rätt kompetens med era behov och för det uppdrag som ska utföras.

Vakter som uppvisar lägre snittomdömen plockas successivt bort från plattformen. För att försäkra oss om att vi anställer rätt medarbetare måste alla sökande komma på en personlig intervju innan de anställs av Safetly – era besökare och eran personals trygghet är vår högsta prio!

half-img-19

Radikalt minska era kostnader för er bevakning

Genom att anlita Safetly, ett app-baserat auktoriserat bevakningsföretag, sänker du dina bevakningskostnader rejält.

Traditionella bevakningsföretag har sedan lång tid haft samma operativa struktur, vilket gör att det blir svårt att kunna erbjuda lägre kostnader för bevakningsuppdrag. Det här är något som Safetly har ändrat på genom att använda oss av den senaste tekniken.

Till skillnad från andra bevakningsföretag ger ökad omsättning inte ökade operativa kostnader för oss eftersom vi har digitaliserat vår administration. Detta betyder att vi är det mest kostnadseffektiva bevakningsföretaget i Sverige, vilket gagnar dig som kund i form av hög kvalitet till låga priser. 

Safetly-appen hittar du både på Google Play och på App Store vilket gör att du kan ladda ner den på alla dina enheter såsom iPhone, iPad eller Android.

Vill du höra mer?

Bli kontaktad

Bli kontaktad

Obligatoriskt