Skip to main content

Frågor och svar

Varför ska jag få bra omdömen på Safetly?

Ifall man får bra omdömen på Safetly blir man högre prioriterad vid nästa tillfälle det sker  en vakans och man blir kontaktade först för heltidstjänster, man jobbar även med likasinnade kollegor, skapar väldigt många referenser från flera uppdragsgivare och du kan använda dina omdömen på ditt CV.

Hur fungerar omdömen?

Vi har ett system med omdömen som skapar en ömsesidig respekt mellan uppdragsgivare och uppdragstagare. Därför kan du som ordningsvakt även ge omdömen på din uppdragsgivare.

Dina omdömen är baserat på service, hur bra man utför instruktioner och att man är klädd enligt kundens instruktioner.

Varför har ni omdömen?

Efter att vi har självt arbetat inom bevakningsbranschen märkte vi att det var svårare än vad det behövdes att “visa framfötterna” som vakt. Vi märkte att det var ganska tidskrävande att ge feedback på de vakter man har hyrt in. Trots det så har det hänt flera gånger att en kund kontaktar sitt bevakningsföretag och ger ett gott ord om de vakter som jobbade för de.

När får jag lön?

Löneutbetalningen sker månaden efter intjänad månad. Ifall man jobbar i Januari får man lönen den 25 februari.

Vad händer om jag har fått förhinder och inte kan jobba efter att jag har blivit inbokad?

På Safetly kan du ta ledigt när du vill, men skall hitta en lämplig ersättare i förväg innan man hör av sig till oss. Vakten behöver inte vara en del av Safetly-appen för att få jobba, men måste vara lämplig, godkänd av Länsstyrelsen och inneha all relevant utbildningsbevis. Avbokar man ofta hos oss inaktiverar vi ens användare och har rätt att göra det.

Vad händer om jag kommer med fel uniform?

Kund har rätten att skicka hem dig ifall du kommer till jobbet med fel uniform då du ej uppfyllde deras krav. Du får ingen ersättning om det slutar så. Kom ihåg att läsa uniformskravet innan du accepterar ett uppdrag.

 

Vad man ska tänka på när man jobbar via Safetly

När behöver jag senast tidsrapportera?

Upp till tio minuter innan passet börjar ska man checka in i Safetly-appen. Man måste vara på plats & ombytt hos kund för att kunna checka in.

När passet är över checkar man ut.

Vilka lägger upp jobberbjudanden?

Det är främst kunden som lägger upp beställningar med hjälp av Safetlys webb-tjänst

Bli kontaktad

Bli kontaktad

Obligatoriskt