Jobba som ordningsvakt, väktare, entrévärd eller värd

Jobba via Safetly

Skapa ett konto gratis!

Ladda ner Safetly på App Store och Google Play. Det är snabbt, enkelt och kostnadsfritt att skapa ett konto. Du kan ta uppdrag via Safetly genom att skapa ett konto och därefter bli godkänd på en intervju.

  Ta uppdrag på dina villkor

  Välj vilka dagar och tider som du kan jobba och få sedan erbjudanden om uppdrag. I jobberbjudandet hittar du uniformskrav, ersättning, arbetsbeskrivning, plats och företag. Därefter kan du enkelt acceptera uppdragen som passar dig i appen.

  Jobba på ett tryggt sätt

  Tidrapportering

  För din och kundens säkerhet beräknar vi dina timmar genom ett tidrapporteringssystem som finns i Safetly-appen. Du tidrapporterar enkelt i appen genom att checka in och ut de dagar och tider du jobbar. Därefter är det kunden som bekräftar dina arbetade tider. Vi hanterar olycksfalls och ansvarsförsäkring, löneutbetalning och din lönespecifikation hittar du i appen.

  Omdömen

  Du matchas med uppdrag baserat på omdömen och kompetens. Vi har ett system med omdömen som skapar en ömsesidig respekt mellan uppdragsgivare och uppdragstagare. Att få topp omdömen på Safetly är något man kan skryta om. Det är ett tecken på att kunden uppskattar din tid och vill att just du ska bidra till en tryggare plats för besökare och personal.

  Safetly – det enkla sättet att ta uppdrag

  Ladda ner Safetly-appen och upptäck framtidens sätt att arbeta som ordningsvakt, entrévärd, väktare och evenemangsvärd.

   Bli kontaktad

   Bli kontaktad

   Obligatoriskt