Skip to main content

Hyra ordningsvakt, väktare, entrévärd, eventpersonal, värd eller trygghetsvärd

Safetly förändrar sättet att hyra in personal och sättet att arbeta.

Att hyra in personal har tyvärr sina brister. Som företag måste du ofta förlita dig på ett stort antal underleverantörer. Samtidigt är det svårt att kontrollera om personalen som du hyr in är pålitlig och kompetent. Vår långa erfarenhet har dessutom lärt oss att administrationen i regel sker via excel, telefonsamtal, långa mejltrådar och papper och penna.

Vi ställde oss frågan: det måste finnas ett bättre och mer effektivt sätt?

Skräddarsydda trygghetslösningar

Lösningen heter Safetly. Vi är ett auktoriserat företag som genom vår digitala plattform digitaliserar processen att hyra väktare, ordningsvakter, eventpersonal, receptionister, entrévärdar, värdar, butikskontrollanter m.m. Vi anser att vi har byggt framtidens sätt att hyra in personal och arbeta. Med Safetly kapar du överflödiga mellanhänder, effektiviserar & förenklar beställningsprocessen och maximerar kvalitén.

Vi arbetar enbart med personer som har ett välvårdat yttre, är serviceinriktade och utför sina arbetsuppgifter. Användare med låga snittomdömen plockas successivt bort från plattformen.

Enkelt, pålitligt och prisvärt.

Vid behov, deltid eller heltidsuppdrag.

Med Safetly kan du inte enbart hyra bevakning & bemanningstjänster för kortare uppdrag. Vi hanterar även uppdrag på heltid. Safetly ger dig möjligheten att studera respektive persons omdömen, kompetenser och profil.

  • Kostnadseffektivt
  • Ger bättre kontinuitet
  • Handplocka dina favoriter och bilda ett eget team
  • Att hyra in personal har aldrig varit smidigare

Hur fungerar Safetlys webb-tjänst?

  • Skapa ett konto & beskriv era behov

  • Spara tid och administrationsarbete. Istället för telefonsamtal och utdragna mejlkonversationer beskriver du dina behov direkt i appen. Inga mellanhänder – Safetly står för administration, auktorisation, support, försäkring och arbetsgivaransvar.

 
  • Handplocka personal och få matchningsförslag

  • Safetly väljer ut dina favoriter, vi skapar skräddarsydda team och matchar lämpliga kandidater för ditt uppdrag. Det blir inte smidigare.

 
  • Betygsätt din upplevelse

  • Efter varje avslutat pass betygsätts arbetstagarnas arbetsinsats och man kan rapportera eventuella problem.  I början av nästa månad får du en faktura för det utförda jobbet. 

 

Innan en bokning

Vilka tjänster erbjuder ni?

Vi tillhandahåller ordningsvakter, väktare, entrévärdar, eventpersonal, receptionister och stagehand

I vilka län är ni verksamma?

Vi är verksamma i hela Sverige men framförallt, Stockholm, Malmö, Göteborg och Umeå. 

Vad är skillnaden mellan en entrévärd och väktare?

En entrévärd arbetar huvudsakligen i miljöer där service står i fokus. De jobbar på olika evenemang och restauranger för att välkomna gäster, checka av gästlistan och skapa en allmän känsla av trygghet. Å andra sidan är huvudansvaret för en väktare att förebygga och förhindra brott och olyckor genom bland annat bevakning.

Vad är skillnaden mellan en väktare och en ordningsvakt?

Väktarens främsta uppgift är att förebygga och förhindra brott och olyckor. En ordningsvakt medverkar till att upprätthålla allmän ordning och har lydnads- och rapporteringsplikt till polisen, som utbildar, förordnar och sköter tillsynen av ordningsvakter.    

Hur får jag en offert?

För att få en offert, vänligen skapa en företagsanvändare i vår webbtjänst och specificera dina behov. Du får en offert innan du bokar vakter. Alternativt kan du skicka ett e-postmeddelande till info@safetly.se för att begära en offert.

Hur bakgrundskontroller ni er personal?

Alla våra väktare och ordningsvakter är bakgrunds kontrollerade och godkända av länsstyrelsen. Övrig personal är kontrollerade i brottsregistret.

Vad är er avbokningspolicy

För att kunna säkerställa en pålitlig bemanning och ha en plattform som attraherar kompetenta arbetstagare har vi på Safetly en avbokningspolicy.

Som kund får du själv välja den typ av avbokningspolicy du vill tillämpa för Safetly-professionals

Flexibel avbokningspolicy
Vid avbokning av ett uppdrag 48 timmar innan passet börjar, kommer arbetstagarna att erhålla minst hälften av lönebeloppet.

Måttlig avbokningspolicy
Vid avbokning av ett uppdrag 5 dagar innan passet börjar, kommer arbetstagarna att erhålla minst hälften av lönebeloppet.

Restriktiv avbokningspolicy
Vid avbokning av ett uppdrag 2 veckor innan passet börjar, kommer arbetstagarna att erhålla minst hälften av lönebeloppet.

Kan jag få hjälp med att besluta vilken typ av vakt som behövs till mitt event?

Självklart. Vi kan hjälpa er göra en bedömning på vad för personligheter och egenskaper som passar era behov. Safetly kan sedan matcha er med vakter som passar in på dem kriterier.

Hur går jag tillväga för att göra en beställning?

Du kan via vår webbtjänst skapa en användare och boka vakter själv. I webb-tjänsten kan du själv välja vilka vakter du önskar boka. 

Det går självklart också bra att maila oss på info@safetly.se. Vi guidar dig i hur man gör en bokning alternativt lägger upp åt dig ifall man tycker att det är smidigare.

Hur lång tid tar det att beställa en vakt själv?

Att registrera en användare i vår webbtjänst tar endast några minuter. Efter det tar det ungefär 30 sekunder att smidigt skapa en beställning.

Vid en bokning

Hur vet jag om ni har tillsatt min förfrågan?

Du behöver inte längre sitta i en massa mailkonversationer eller ta telefonsamtalet med ditt traditionella vaktbolag. I Safetlys system kan du se vilka vakter som är bokade innan de påbörjar sitt arbete hos er. Detta kan du enkelt göra från din användarprofil på Safetly.

Kan jag välja vilken uniform vakten skall bära?

Väktare och ordningsvakter har specifika krav på uniform, men det går att välja mellan olika modeller såsom kostym eller en så kallad basuniform. Entrévärdar har möjlighet att bära antingen kostym eller en svart Safetly-bas tröja med texten “entrévärd”.

Vad ska jag göra om vakten behöver jobba övertid och stanna längre än den inbokade tiden?

De flesta av våra vakter har inget emot att jobba övertid, dubbelkolla bara med vakten om detta är ok. Vakten checkar därefter ut när denne avslutar sitt pass och övertiden registreras automatiskt i Safetlys system. 

Vad händer om vakten är sen?

Med beaktande av Safetlys arbetskultur och produkt är en vakt sällan sen. Om det skulle hända på grund av oförutsedda och yttre omständigheter, kommer vakten att checka in i Safetlys system när vakten är på plats. Detta innebär att förseningen registreras automatiskt och kostnaden dras sedan av från kundens faktura.

Övrigt

Hur gör jag om jag är nöjd med vakten och vill boka in den regelbundet?

Efter varje avslutat pass har du som kund möjlighet att ge omdöme på den vakt som jobbat. Vid ett högt omdöme bokas vakten automatiskt in nästa gång du lägger upp ett uppdrag. På så sätt får du bra vakter som jobbar med hög kontinuitet och känner till din enhet. Du kan även meddela din kontaktperson på Safetly.

Vad gör jag om jag inte är nöjd med vakten eller upplever problem?

Efter varje avslutat pass har du som kund möjlighet att ge omdöme på den vakt som jobbat. Vid ett lågt omdöme kommer vakten automatiskt inte bokas in på ert objekt igen. 

Vad händer om vakten inte dyker upp alls?

Safetly har byggt ett eget system som har genererat en väldigt pålitlig bemanning, vi tillsätter inte 70% av alla våra beställningar utan leveranspålitlighet är på 100% varje månad.

Vad är skillnaden på Safetly och ett traditionellt bevakningsföretag?

Safetly är designad för att matcha kunder med deras specifika miljö och krav. Vi använder oss av bland annat datainsamling för att uppnå detta. Vårt system är även byggd för att göra det lättare att förstå kundens arbetsuppgifter, krav och öka motivationen hos vakterna.

Hos oss vet man vad man får innan och efter utförd uppdrag.

Safetly – det enkla sättet att hyra in vakter.

Skapa en användare utan kostnad.

Bli kontaktad

Bli kontaktad

Obligatoriskt