Jobba som ordningsvakt, entré- eller evenemangsvärd

Jobba via Safetly

Skapa ett konto gratis!

Ladda ner Safetly på App Store och Google Play. Det är snabbt, enkelt och kostnadsfritt att skapa ett konto. Du ansöker om att få ett aktivt konto genom att fylla i dina uppgifter.

Koppla av och ta uppdrag på dina villkor

Välj vilka dagar och tider som du kan jobba och få sedan erbjudanden om uppdrag. I jobberbjudandet hittar du uniformskrav, ersättning, arbetsbeskrivning, plats och företag. Därefter kan du enkelt acceptera de jobben som passar dig direkt i appen.

Jobba på ett tryggt sätt

Tidrapportering

För din och kundens säkerhet beräknar vi dina timmar genom ett tidrapporteringssystem. Du gör det enkelt i appen genom att checka in och ut de tider och dagar du jobbar. Därefter är det kunden som bekräftar dina arbetade timmar. Vi hanterar olycksfalls och ansvarsförsäkring, löneutbetalning och din lönespecifikation hittar du i appen.

Omdömen

Du matchas med uppdrag baserat på omdömen och kompetens. Vi har ett system med omdömen som skapar en ömsesidig respekt mellan uppdragsgivare och uppdragstagare. Att få topp omdömen på Safetly är något man kan skryta om. Det är ett tecken på att kunden uppskattar din tid och vill att just du ska bidra till en tryggare plats för besökare och personal.

Kampanj!

Vi vill visa uppskattning till alla som sprider ordet. Vi tycker att de som uppskattar vår tjänst och sprider ordet förtjänar massor med belöningar. Därför erbjuder vi provision för varje uppdragsgivare som börjar använda vår produkt tack vare att du spred ordet.

För att vi ska veta att vem eller vilka vi ska betala ut provisionen till så behöver du maila info@safetly.se med ert namn, personnummer och uppdragsgivarens namn.

Man får sedan sin provisionsersättning kvartalsvis och din provision är på 10% av vår totala serviceavgift som betalas varje kvartal. Provisionen är på 10% och löper ut efter 12 månader.

Frågor

Hur har ni råd med det?

Vi vill spendera en del av vår marknadsföringsbudget till att belöna våra kära användare istället för att pengarna ska gå till Google och Facebook annonser.

Rawa
Safetly

Safetly – det enkla sättet att beställa bevakningstjänster.

Ladda ner Safetly-appen och upptäck framtidens sätt att arbeta som ordningsvakt, entrévärd och evenemangsvärd. Safetly-appen kommer inom kort vara tillgänglig för väktare!