Skip to main content

Evenemang online

Evenemang

Evenemang – stora som små – kräver en god säkerhet för att det ska lyckas. Välj Safetly som säkerhetspartner för ditt evenemang om du precis som vi har fokus på både säkerhet och service.

Anordnar du ett evenemang och behöver hjälp med att sätta upp säkerheten? Oavsett om du anordnar ett evenemang som kräver temporär eller mer permanent säkerhet har vi en lösning för dig. Vi vet att du har höga krav på både säkerhet och service och det är precis vad du får från oss.

Vi hjälper dig att gå igenom planeringen för evenemanget för att hitta säkerhetsluckorna och för att kunna förebygga eventuella risker.

Säkerhet och service i fokus

Vid ett större temporärt evenemang rekommenderar vi en säkerhetslösning som innehåller tillfälliga larm med kameraövervakning, säkerhetskontroll av person och medhavda väskor vid inpassering samt ordningsvakter som har specifika befogenheter. Våra medarbetare utgör ansiktet utåt för både Safetly och för våra kunder. Vi jobbar aktivt med personligt bemötande både som förebyggande säkerhetsarbete och som service till våra kunders kunder. Skulle en brand eller annan händelse inträffa är våra medarbetare tränade i att hantera utrymning av lokalerna och området.

Safetly – det enkla sättet att hyra ordningsvakter.

Ladda ner Safetly-appen och upptäck framtiden sätt att beställa vakter till ditt evenemang!

Bli kontaktad

Bli kontaktad

Obligatoriskt