Workforce as-a Service (Waas) i säkerhetsbranschen

Workforce as-a Service (Waas)

Workforce-as-a-Service (WaaS) är ett innovativt sätt för företag och organisationer att enkelt anlita specialiserad arbetskraft via en digital platform. I motsats till traditionella modeller där man har anställt själv eller gått till traditionella vaktbolag som hanterar deras rekrytering, schemaläggning och vakanslösning via allt för ofta föråldrade metoder. WaaS erbjuder en mer flexibel lösning där företag kan anlita specialiserad arbetskraft på ett mer kostnadseffektivt, enklare och modernt sätt.

Denna trend har bevisats & växt i populäritet med hög nöjdhet i andra branscher inom bemanning, men Safetly är den första, enda och ledande i säkerhetsbranschen.

Fördelar med Waas plattformar

  • Kostnadseffektivitet: Genom att anlita arbetskraft istället för att anställa eller gå till traditionella vaktbolag, kan företagen undvika höga kostnaderna som är förknippade med höga administrationskostnader.
  • Flexibilitet: WaaS ger företagen möjligheten att anpassa sin arbetskraft efter sina behov.
  • Kompetens: Genom att samarbeta med specialiserade företag som Safetly, får företagen tillgång till en hög kompetens och erfarenhet inom bevakningsbranschen.
  • Matchning: jobberbjudanden går till alla aktiva användare och detta skapar en kompetensbaserad rekrytering.
  • Hållbarhet: Upplägget är byggt för att minska ett företags personalomsättning och få erfaren säkerhetsteam till bra priser.
  • Pålitlig bemanning: Vid akuta vakanser, meddelas hundratals vakter direkt.Workforce-as-a-Service Segmentet kommer att revolutionera sättet att hyra in arbetskraft på i framtiden och modellen är här för att stanna länge.

Bli kontaktad

Bli kontaktad

Obligatoriskt